Seleccionar página

Sobre Nosaltres

Som Polar Fluid, una empresa que forma part del Grup Vilà Vila. Oferim una àmplia gamma de serveis integrals relacionats amb l’aigua i el sanejament. La nostra missió és garantir que tant particulars, empreses i administracions, puguin gaudir de serveis d’alta qualitat que contribueixin també a la cura del medi ambient.

DESCOBREIX-NOS

Els nostres valors

A Polar Fluid, ens enorgulleix operar amb una sèrie de valors fonamentals que guien el nostre enfocament i actituds:

  • Vocació de Servei: Estem compromesos a servir als nostres clients de manera excepcional, oferint solucions fiables i satisfactòries.
  • Compromís amb la feina ben feta: Ens esforcem a realitzar la nostra feina de manera òptima, assegurant que cada tasca es realitzi amb precisió i cura.
  • Integritat de les Persones i Col·laboradors: Valorem l’ètica i la integritat en tots els aspectes del nostre negoci, des de les relacions amb els nostres clients fins al benestar dels nostres empleats i col·laboradors.
  • Treball en Equip amb Màxima Seguretat: fomentem un entorn de treball col·laboratiu on la seguretat és primordial.

Els nostres clients

Servim a una àmplia varietat de clients, incloent particulars que busquen solucions fiables per a les seves llars, empreses que requereixen serveis especialitzats per a les seves instal·lacions i administracions públiques que confien en la nostra experiència per mantenir la infraestructura vital en condicions òptimes.

Els oferim qualitat, rapidesa i seguretat, per tal de millorar el benestar i la salut de les persones i el medi ambient.

Contacta’ns

Adreça

Carrer Puigmal 2,
Pol. Ind. Sant Isidre II
08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona)

Email

info@polarfluid.cat

Telèfon

93 878 64 79

URGÈNCIES: 659 922 722

Segueix-nos