Seleccionar página

Els nostres serveis

A Polar Fluid oferim solucions integrals de neteja, desembussaments i manteniment per a xarxes de sanejament particulars, industrials i públiques.

93 878 64 79  Urgències

659 922 722

Sanejament i desembussaments de canonades

Manteniment, Inspecció i Localització de canonades amb Equips de TV

Subministrament d'Aigua per al Consum Humà

Buidatge de Fosses Sèptiques

Servei d'Urgències 24 Hores per a Inundacions

Neteges Industrials a Pressió

Neteges de Vials Urbans i Industrials

Sanejament i desembussaments de canonades

Oferim una especialitzada flota de vehicles equipats amb equips mixtes a pressió que, conjuntament amb l’experiència dels
nostres equips de professionals ens permeten desembussar qualsevol àmbit industrial, particular, de col·lectors i clavegueram.

Manteniment, Inspecció i Localització de canonades amb Equips de TV

Inspeccionem tota mena de canonades mitjançant els equips tècnics de TV més avançats que ens permeten visualitzar l’estat interior.

S’entrega l’informe tècnic per escrit i en gravació.

Subministraments i transports d’aigües industrials i de consum humà

Transportem tot tipus d’aigua potable, industrial i tractada, amb les màximes garanties de qualitat, per a usos diversos com l’agricultura, la indústria, en obres o per al consum humà (Núm RSIPAC 27.0444/CAT). Disposem d’una flota de vehicles de diferents capacitats i dimensions per tal d’adaptar-nos a les necessitats del client.

Buidatge de fosses sèptiques

Disposem d’equips mixtes a pressió per a gestionar, netejar i buidar el contingut de fosses sèptiques. El residu és transportat a una planta de tractament autoritzada, complint la normativa vigent.

Servei d’urgències 24h per a inundacions

Intervenim de manera ràpida i eficaç per gestionar tota mena d’inundacions en indústries, obres, habitatges, pàrquings, etc.

TELÈFON URGÈNCIES: 659 922 722

Neteges de vials urbans i industrials

Tenim la maquinària i els vehicles necessaris per realitzar el servei de neteja viària, ja sigui en espais públics com privats. Aquests serveis consisteixen en l’escombrat i rentat dels vials mitjançant màquines d’escombrat autopropulsades proveïdes de sistemes d’humidificació i aspiració de la pols i recollida dels residus que es generen en les xarxes de vials.

Contacta’ns

Adreça

Carrer Puigmal 2,
Pol. Ind. Sant Isidre II
08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona)

Email

info@polarfluid.cat

Telèfon

93 878 64 79

URGÈNCIES: 659 922 722

Segueix-nos