Seleccionar página

 

SANEJAMENT DEL MEDI

Som Polar Fluid, una empresa que forma part del Grup Vilà Vila. Oferim una àmplia gamma de serveis integrals relacionats amb l’aigua i el sanejament. La nostra missió és garantir que tant particulars, empreses i administracions, puguin gaudir de serveis d’alta qualitat que contribueixin al benestar i la salut de les persones, així com a la cura del medi ambient.

Oferim serveis integrals de:

Sanejament i desembussament de canonades

Oferim una especialitzada flota de vehicles equipats amb equips mixtes a pressió que, conjuntament amb l’experiència dels nostres equips de professionals ens permeten desembussar qualsevol àmbit industrial, particular, de col·lectors i clavegueram.

Servei d’urgències 24h per a inundacions

Intervenim de manera ràpida i eficaç per gestionar tota mena d’inundacions en indústries, obres, habitatges, pàrquings, etc.

Manteniment, inspecció i localització de canonades amb equips TV

Inspeccionem tota mena de canonades mitjançant els equips tècnics de TV més avançats que ens permeten visualitzar l’estat interior. S’entrega l’informe tècnic per escrit i en gravació.

ELS NOSTRES VALORS

Vocació de servei

Per a nosaltres, la vocació de servei és fonamental, ja que ens impulsa a protegir i millorar el nostre entorn, garantint un futur sostenible per a tothom.

Compromís amb la feina ben feta

El compromís amb la feina ben feta ens assegura que cada tasca és realitzada amb excel·lència, reduint els impactes negatius i oferint solucions eficaces per a la conservació del medi ambient.

Integritat de les persones i col·laboradors

La integritat de les persones i col·laboradors és clau per mantenir la confiança del públic i l’ètica en totes les accions, assegurant que el nostre treball sigui transparent i honest.

Treball en equip amb la màxima seguretat

És essencial per prevenir accidents i danys, garantint una gestió responsable de les activitats de sanejament. Per això mateix, ens assegurem que els nostres treballadors tinguin les formacions requerides.

          CONTACTE

Telèfon

93 878 64 79

URGÈNCIES 659 922 722

Email

info@polarfluid.com

Adreça

Carrer Puigmal 2, Sant Fruitós de Bages, 08272, Barcelona